Onderhoud van chauffage? Wij helpen u verder

Niets zo vervelend als de centrale verwarming die niet meer werkt, zeker in de winter. Voor een snelle herstelling en/of het onderhoud van chauffage in Aalst kunt u gelukkig rekenen op de diensten van Multi Installatie Techniek GCV.

Kwalitatief onderhoud van uw verwarmingsketel 

Multi Installatie Techniek GCV voert het jaarlijks onderhoud uit van uw chauffage zodat deze steeds optimaal blijft werken. Ook voor kleine en grote herstellingen helpen we graag. Verder bekijken we hoe we de werking van uw ketel kunnen verbeteren zodat u bijvoorbeeld sneller warm water krijgt of de verwarming beter werkt.

Kies voor een erkend installateur 

Wij weten niet alleen wat we doen, we doen het ook op een veilige manier. We voeren een grondige controle uit van uw verwarmingstoestel op gas of mazout, reinigen de onderdelen van uw CV-ketel, meten de luchtkwaliteit, en dat allemaal volgens de regels van de kunst en conform de wet. Enkel met een erkend installateur bent u echt zeker dat uw verwarmingsketel perfect werkt.

Neem vandaag nog contact op 

Multi Installatie Techniek GCV is uw vakman voor centrale verwarmingsanitair en depannage bij noodgevallen! Ook voor ventilatie en airco kunt u bij ons terecht. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Multi Installatie Techniek GCV in Aalst.